Hvorfor du bør feire Valentinsdagen med et Vektteppe: Her er 4 grunner

Hvorfor du bør feire Valentinsdagen med et Vektteppe: Her er 4 grunner

Det er ikke lett å finne den perfekte Valentinsdag gave som viser din følelser for din partner. Men det er en gave som vil virkelig gjøre en forskjell. Det er…en bedre opplevelse i sengen! Ta det med ro, vi snakker om å gi din partner en bedre søvnopplevelse 🙂

Her er de 4 viktigste årsakene til at du bør belønne din partner med et vektteppe denne Valentinsdagen.

1. Et vektteppe kan hjelpe med å overvinne angst

COVID har hatt en dyp innvirkning på alles liv. Mennesker over hele verden har sagt at restriksjonene tilknyttet pandemien har hatt en negativ innvirkning på deres mentale helse. De vanligste sinnslidelsene som COVID har forårsaket er:

  • Angst, konstant bekymring, stress
  • Ensomhetsfølelse
  • Humørsvingninger
  • Risiko for depresjon

En vektteppe er en enkel metode for å få din partner til å føle seg mer beroliget i disse usikre tidene. Et vektteppe gir mer «jording» ved å presse kroppen ned for å gi en god klem når din partner føler seg bekymret, og får ikke til å sove på grunn av angst. Det er vel ikke noe bedre enn å sørge for at partneren din får en god klem når du ikke er der?

2. Vekttepper gir partneren din følelsen av å være pakket inn i en burrito

Bruken av en vektteppe regnes som en av variantene for dyptrykk berøringsterapi. En type terapi som bruker et solid trykk for å redusere kronisk stress og høye nivåer av angst. Trykk mot huden stimulerer nevrotransmittere som serotonin og melatonin som beroliger hjernen. For å maksimere denne effekten, legg partneren din i enden av vektteppet og rull inn han/henne sakte før du transporterer partneren din til sofaen for å se en god film sammen.

3. Et vektteppe er en god unnskyldning for å gå til sengs tidligere

Når dere bruker et vektteppe, kan det bli fort bli utfordrende å se ferdig en film, eller å scrolle gjennom en Instagram feed. Et vektteppe kommer til å hjelpe partneren din med å sovne raskere, sove lengre, og løsne opp spenninger i kroppen. Men husk på at våre vekttepper er designet for å brukes av en person av gangen. Dette betyr at partneren skal få lov til å være litt egoistisk og beholde den for seg selv 🙂

4. Et vektteppe kan hjelpe partneren din å våkne mer opplagt

Hjelp partneren din med å sovne mer avslappet og våkne mer opplagt etter en god natts søvn – med vekttepper er dette mulig. Du kommer til å få en mer minnerik Valentinsdag med partneren din når han/hun sover bedre og føler at de har mer energi. Selv om dere ikke har noen planer for dagen, kan dere like gjerne kose dere under teppet sammen og nyte dagen med å omfavne hverandre.

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Custom Sidebar

You can set categories/tags/taxonomies to use the global sidebar, a specific existing sidebar or create a brand new one.