Fem grunner til hvorfor vekttepper er den perfekte gaven

Fem grunner til hvorfor vekttepper er den perfekte gaven

De beste gavene er de som viser hvor mye du virkelig bryr deg og hvor mye den som får gaven betyr for deg. Et vektteppe er et flott symbol på en oppriktig omfavnelse fra noen som tenker på mottakerens velvære. Enten det er ferie sesong, din venns bursdag, eller dine besteforeldres jubileum, vil et vektteppe være den perfekte gaven.

Hvem vil ha nytte av et vektteppe

Vekttepper har blitt populære på grunn av deres tilsynelatende angst og stressavlastende egenskaper. Vurder et vektteppe for en voksen venn eller et familiemedlem hvis de:

  • Opplev angst
  • Lider fra kronisk smerte
  • Ha rastløse ben syndrom
  • Går gjennom overgangsalder
  • Vil bare kose seg under et teppe i pyjamas på en kald dag…

5 grunner til hvorfor et vektteppe er en must-have gave

Et vektteppe hjelper deg å føle deg mer selvsikker

Takket være det strenge trykket fra et vektteppe, får det deg til å føle at noen holder deg uten å måtte være i nærheten av noen. Et vektteppe hjelper kroppen å slappe av, føle seg mer selvsikker og trygg.

Et vektteppe forbedrer oppmerksomheten

Det er en rekke studier som viser hvordan vektvester, lik konseptet med vekttepper, kan øke oppmerksomheten. En studie har for eksempel funnet at når du bruker en vektvest, hadde dette stor effekt på barn med ADHD. Fordi det forbedret atferd, oppmerksomhet og oppgaveutførelse på stedet. Hvis du har en venn eller en slektning som har problemer med å være fokusert, kan et vektteppe være en livssendrende ting.

Et vektteppe reduserer angst

Av alle fordelene med vekttepper, er dette kanskje hovedgrunnen. Vekttepper har vist deres effektivitet som et tillegg, forsterkende (trygg og ikke-medisinsk) terapi for depresjon, angstlidelser, søvnløshet, mani, fobier og bipolar lidelse.

Et vektteppe hjelper deg å slappe av gjennom dagen

I tillegg til å bli brukt som et magisk verktøy for en sunnere, mer avslappende og dypere nattesøvn, kan vekttepper brukes på dagtid. For eksempel kan et vektteppe kastet over skuldrene hjelpe til med å roe ned både barn og voksen.

Et vektteppe gir fred i sinnet før stressende hendelser

Hvis du går til legen, for en eksamen på skolen, eller har en viktig rapport på jobb, prøv å pakke deg inn i et vektteppe og legg deg ned en stund. Når du bruker teppet, går nervesystemet tilbake til det normale.

Hvilken vekt bør du velge? Vi anbefaler at du velger et teppe som veier ca. 10% av mottakerens kroppsvekst. For eksempel, hvis vekten hans er 70 kg, anbefaler vi 7 kg teppet.

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Custom Sidebar

You can set categories/tags/taxonomies to use the global sidebar, a specific existing sidebar or create a brand new one.