Beste Vektdyne for Barn

Beste Vektdyne for Barn – Sleepy Sheepy

En god natts søvn for barne er også det beste for foreldre. Selv om det er mange naturlige søvnhjelpemidler som kan hjelpe barn med å sovne som urter, magnesium og beroligende essensielle oljer, kan vektdyner gi dypere og en mer fredelig søvn.

Beste vektdyner for barn: hvem trenger det

Vektyner for barn gir et dypt og beroligende trykk når de er engstelige, eller trenger hjelp til å falle i ro. Dette er en ikke-inngripende metode for å hjelpe barnet til å sovne.

Om du har opplevd noen av tegnene nedenfor, så kan en vektdyne hjelpe barnet ditt med å roe seg ned for å forbedre søvnkvaliteten.

Du har kanskje lagt merke til at barnet ditt:

  • Trenger dype klemmer? Enkelte barn som mangler sanseerfaring vil hele tiden søke etter aktiviteter som gir dypt trykk, tette klemmer, legge puter over kroppen osv.

  • Sitter sjeldent stille eller er i ro? Mange barn med mangel på sansefornemmelser er i konstant bevegelse. Det er vanskelig for dem å sitte helt stille på en plass over lengre tid og har fullt engasjement hele tiden.

  • Liker å sove tildekket med mange tepper, eller legger bøker oppå seg selv om natten, eller vil helst sove i en sovepose?

Om du ikke tror at barnet ditt har noen av karakteristikkene ovenfor, er det flere ting du kan gjøre for å være sikker:

  • Gi barnet ditt muligheten til å sove i en tettsittende sovepose som en mumie. Legg et pledd ovenfor for å tente til rundt soveposen ekstra godt. Selv om det ikke er mye vekt involvert, vil dette gi en følelse av trygghet og dypt press, og vil fortelle deg om barnet ditt trenger et godt trykk.

  • legg et tyngre bomullspledd over barnet over den vanlige dynen. Gjør dette etter at du har lagt babyen, men ikke la barnet sove med dette tykke laget ettersom det vil bli for varmt.

Så kan du spørre barnet ditt om hvordan det kjentes ut, og evaluere reaksjonen på den ekstra vekten. Om barnet virker tilfreds og rolig, så vil en vektdyne mest sannsynligvis være en effektiv løsning.

Beste vektdyner for barn – Sleepy Sheepy

Sleepy Sheepy er basert på de samme prinsippene som The NAP Labs vektdyner for voksne, » Deep Touch Pressure Stimulation». En terapetisk metode som stimulerer gjennom å gi ekstra trykk mot kroppen. Resultatet blir en reduksjon i kortisolnivået, og kan øke produksjonen av serotonin, som senker pulsen og blodtrykket.

Sleepy Sheepy veier omtrent 2,5 kg. Vekten kommer fra glassperler som er trykt sydd inn i kroppen på kosebamsen.

Er vektdyner trygt for barn?

Vi anbefaler ikke Sleepy Sheepy til barn under 2 år. Studier viser at barn i skolealder med konsentrasjonsproblemer forbedret konsentrasjonsnivået sitt betydelig når de brukte et vektteppe over knærne mens de gjorde lekser eller var på skolen.

Om du bruker vektdyner forsvarlig på barna ved å følge enkle instrukser, er de helt trygge og effektive å bruke.

Vektdyner for barn: anbefalinger

  • Vektdyner skal ikke veie mer enn 10% av kroppsvekten
  • Sørg alltid for at barnet har evnen til å ta av seg vektdynen selv
  • Ikke bruk vekttepper for å tvinge barnet til å holde seg i ro
  • Ikke legg en vektdyne over ansiktet på barnet

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Custom Sidebar

You can set categories/tags/taxonomies to use the global sidebar, a specific existing sidebar or create a brand new one.