Hand's of young woman with coffee mug in bed with white linens. Minimal happy morning concept.

«Best i test!» – Kundeanmeldelser om NAP Labs vektdyne

Med over 25.000 fornøyde brukere er NAP Lab vektdyne et av Nordens mest solgte vektdyner. Kunder kontakter oss ofte for å takke oss for at dynen hjelper dem å være fri fra alt fra forskjellige søvnproblemer til snorking og angst. På denne siden har vi samlet anmeldelser fra noen av de som har testet dynen vår. 

Dette er hva kundene våre har å si om NAP Labs vektdyner:

Forskjellen mellom NAP Labs vektdyne og dyner fra andre produsenter er en tilbakevendende sak som våre kunder ofte nevner i anmeldelsene sine. Her er noen anmeldelser om hvordan NAP Labs vektdyne er å bruke sammenlignet med andre vektdyner:

“Så fornøyd!!! Tidligere sov jeg urolig, våknet ofte og ble liggende store deler av natten våken. To-tre netter med tilvenning av tyngden. Nå har jeg fått nattesøvnen, energien og overskuddet tilbake. Må ta med dynen på ferie, er redd jeg ikke får sove uten 😅”

Lil S. 

“Kjempe fornøyd med dynen. Sover som en stein.”

Signe B.

“ Fantastisk skjønt! Like behagelig som jeg trodde det skulle være! Anbefales!«

Ulf L.

“Så bra at jeg ikke kan sove uten dynen”

Maria W. 

Om NAP Labs ulike vekter på vektdynen

For å få de beste resultatene fra vektdynen din, er det viktig å finne en vekt som passer deg. I noen tilfeller er det nødvendig å teste seg selv frem før du finner akkurat den rette vekten. Dette er hva kundene våre har å si om de forskjellige vektene på dynene som NAP Lab tilbyr:

“Mannen min har 11 kg og jeg har 5 kg og vi er begge så fornøyde. Mannen sa i morges at han sover mye roligere og beveger seg ikke så mye. Bra kjøp, helt enkelt. PS: Han snakker også mindre i søvne»

Karin A.

«Bestilte et teppe på 11 kg fordi jeg ville prøve veldig hardt først. Vær perfekt! Takk for at jeg fikk kjøpe dynen med full returrett / utskiftningsrett innen 30 dager. Da våget jeg å prøve! Jeg hadde ikke gjort det ellers! ”

Viveka R.

Om hvordan NAP Labs vektdyner er temperaturmessig

Å våkne opp fordi du er for varm om natten er for mange et ubehagelig som vanlig problem. Konvensjonelle vektdyner har en tendens til å bli veldig varme. Takket være NAP Labs unike design med små glasskuler, vil dynen din opprettholde en jevn og behagelig temperatur hele natten – sommer og vinter. 

«Dynen fungerer kanonbra og er ikke for varm heller. (Til samboer som vanligvis er veldig varm) ”

Anna I.

«Jeg opplever at dynen er kjørlig på sommeren, men ikke for varm på vinteren!» 

Karin K.

”Dynen fungerer bra og er ikke for varm. (Til partneren som vanligvis er veldig varm) ”

Anna I.

Dette syntes kundene våre om NAP Labs kundeservice og leveringstider

For oss i NAP Lab er fornøyde kunder vår høyeste prioritet. Derfor legger vi mye tid og krefter på å tilby den beste kundeservicen vi kan levere. Dette er hva kundene våre har å si om hvordan de opplevde kontakten med oss ​​i NAP Lab. 

«Kjapp levering. Bestilte på onsdag og hadde produktet på fredag ​​»

Camilla D.

» Fornøyd. Nyttig kundeservice, det ble lagt merke til at du ønsket å få kunden fornøyd! ”

Fanny A.

“Veldig fornøyd. Jeg er superfornøyd med dynen min og føler at jeg sover mye mer fredelig med dynen. Ekstra + for god og rask service i forbindelse med bytte til tyngre dyner. ”

Linda F.

Klar til å teste vektdynen vår? Klikk her for å komme til produktsiden.

Les flere anmeldelser av vektdynen vår:

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Custom Sidebar

You can set categories/tags/taxonomies to use the global sidebar, a specific existing sidebar or create a brand new one.